Intrebari frecvente pe Simora.ro

1. Cum pot plasa o comandă pe Simora.ro?

  • Plasarea unei comenzi pe Simora.ro este simplă. Alegeți bijuteriile dorite, adăugați-le în coșul de cumpărături, completați detaliile de livrare și alegeți opțiunile de plată. Urmați pașii de checkout și comanda va fi procesată rapid.

2. Ce metode de plată acceptați?

  • Acceptăm plata prin transfer bancar, card bancar și plata la livrare. Puteți alege metoda de plată care vă convine cel mai bine.

3. Cum pot verifica autenticitatea bijuteriei mele din aur?

  • Bijuteriile noastre sunt realizate din aur autentic și sunt marcate corespunzător cu puritatea lor. Puteți verifica autenticitatea prin verificarea marcajului de calitate și prin utilizarea altor metode, precum testul cu magneți sau consultarea unui bijutier profesionist.

4. Aveți o politică de returnare?

  • Da, avem o politică de returnare care vă permite să returnați sau să schimbați bijuteriile într-un anumit termen de la primirea comenzii. Vă rugăm să consultați pagina noastră de Politică de Returnare pentru detalii complete.

5. Cât durează livrarea și care sunt costurile?

  • Livrarea este gratuită și se face rapid prin intermediul unui serviciu de curierat. De obicei, comanda dvs. va fi livrată în termen de 24 de ore pentru comenzile plasate de luni până vineri.

6. Pot personaliza bijuteriile cu gravură?

  • Da, oferim opțiunea de gravură personalizată pentru anumite bijuterii. Puteți adăuga un mesaj special sau o dată importantă pentru a face bijuteria dvs. cu adevărat unică.

7. Cum pot să contactez serviciul clienți?

  • Puteți să ne contactați prin intermediul paginii de Contact de pe website sau prin email. Suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau solicitări aveți.

8. De ce ar trebui să aleg bijuterii din aur de la Simora.ro?

  • Simora.ro oferă bijuterii de aur autentice, de calitate superioară, la prețuri competitive. Avem o gamă variată de designuri pentru toate gusturile și oferim servicii de livrare rapide și opțiuni de plată flexibile.

9. Ce înseamnă puritatea aurului 14K sau 18K?

  • Purity Karat (K) indică procentul de aur pur în aliaj. De exemplu, aurul de 14K are 58.3% aur pur și 41.7% alte metale, iar aurul de 18K are 75% aur pur și 25% alte metale. Cu cât numărul de karate este mai mare, cu atât conținutul de aur pur este mai mare.

10. Aveți opțiunea de ambalare cadou?

  • Da, oferim opțiunea de ambalare cadou contra cost. Aceasta include o cutiuță cadou elegantă, punguță cadou și certificat de garanție pentru a face experiența dumneavoastră de cumpărături mai specială.